21.6.2014

Leikkisät miittikynnet


Mites teidän jussit sujuu? :) Tässä viime viikonloppuna Helsingissä järjestetyn kynsiblogimiitin kynsikoristukset. Miitissä oli kesäinen teema. Halusin käyttä uutta Cesarssilta ostamaani Dollish Polish Starlite -lakkaa ja yhdistin sen sitten pariin erilaiseen fimokukkakynteen. Ei nyt mitkään parhaimmat tekeleeni, mutta ihan pirtsakat tähän väliin ja mielestäni ainakin teemaan sopivat. Itse tapahtumasta tulee oma postaus myöhemmin! :)

Nimettömän nätti vaalea lime Cuccio Colour In The Key of Lime -lakka on yksi neljästä uudesta Cuccion lakasta, jotka CosMerya* juuri lähetti minulle. Esittelen loputkin lähetyksen lakoista myöhemmin (muistattehan että CosMeryalta saa 15% alennusta koodilla SHINY15). Tämä yksilö oli todella vaikeasti kuvattava. Se näyttäytyi kuvissa paljon haaleampana, vaikka livenä olikin kivan kirkas ja pirteä limenvihreä, tosin suloisen pastellinen sellainen. Yritin vähän muokata näissä kuvissa sävyä, mutta täysin oikeana ei lakan sävy näissä valitettavasti toistu. :/

Lakkasin kaikki kynnet aluslakan jälkeen valkoisella essie blanc -lakalla jonka jälkeen muihin kynsiin tuli kaksi kerrosta Dollish Polish Starlitea, jossa on valkoisella pohjalla leikkisästi erivärisiä glittereitä. Täytyy kyllä nyt sanoa, että tämä ei ollut mikään kaikista helpoin levitettävä lakka. Glittereitä ei meinannut saada levittymään tasaisesti ja niiden kanssa piti vähän kikkailla ja samalla yrittää saada tasaista lakkausjälkeä. Lopputulos on kuitenkin kiva mielestäni. :)

Keskisormien kynsiin tein meikkisienellä punaoranssit liukuvärjäykset essie watermelon ja Zoya Cole -lakoilla. Lopuksi kiinnitin vielä parit kukkafimot nimettömiin ja keskisormiin. Mitä pidätte? 



 • Essie blanc
 • Essie watermelon
 • Cuccio In The Key of Lime
 • Dollish Polish Starlite
 • Zoya Cole
 • Fimoja

*Affiliate-linkki,
 Cuccio, Zoya ja essie -lakat saatu blogin kautta.

4 kommenttia:

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...