31.7.2012

Pastellista palloilua



Tähän pilkkumaniin sain idean Chalkboard Nails blogin Gradient Dot Manicure -postauksesta, jossa hänellä on neutraalilla pohjalla oransseja ja tummansinisiä pilkkuja. No melkein kopiohan tämä minun on eri väreillä vaan, hehe...

Valitsin lakkauksen pohjaksi söpön pastellinsinisen China Glace Kinetic Candy* lakan, jolla lakkasin pari kerrosta. Pohjan jälkeen tartuin dotting tooliin, siirsin paperille vaaleankeltaisesta Orly Lemonade pullosta vähän lakkaa ja pistelin isoja pilkkuja kynsien kärkiin ja pienempiä keskemmälle kynsiä. Seuraavaksi vaihdoin lakan oransiin China Glace Peachy Keeniin ja toistin samat vaiheet. Nimettömiin ja peukaloihin lisäsin pillkuja vielä kolmannella lakalla: vaaleanpunaisella China Glaze Dance Babyllä. Lopuksi lisäsin kynsiin kerrokset Seche Viteä pilkkujen kuivuttua. Kannattaa oikeasti odottaa, että koristelut on kuivaneet ennen päällyslakan lisäämistä ettei se levitä niitä. Tuo Peachy Keen on muuten ensimmäisiä China Glaze lakkojani. Muistan kuinka innoissani olin silloin siitä ja ihanahan se on edelleen :) 


Taas tälläinen aikas yksinkertaisesti toteutettava lakkaus. Dotting toolin sijasta voi käyttää vaikka nuppineulan päätä ja hammastikkua :) Nämä oli mun mielestä tosi hauskat ja sopi kivasti kesävaatteisiin :p Mitäs mieltä te olette?

Orly Lemonade, China Glaze Peachy Keen, China Glaze Dance Baby ja 
China Glaze Kinetic Candy


* China Glace Kinetic Candy saatu Ihanat kynnet verkkokaupalta

24.7.2012

Värikäs puolikuumani Bollywood vivahteella


Tähän puolikuumaniin halusin yhdistää pinkkiä ja oranssia yhden MeNaiset -lehdessä olleen artikkelin innoittamana :p Siinä tietenkin hehkutettiin, että pinkin ja oranssin yhdistelmä on se "ultimate" kesäyhdistelmä tai jotain sen suuntaista ja paljon kuvia kivoista vaatteista ja asusteissa kyseisissä väreissä :) Tämä repäisevämpi väriyhdistelmä jäi mieleeni ja päätin, että jossain vaiheessa teen lakkauksen näillä väreillä. Käytettäviksi lakoiksi valikoitui kirkas marjaisan pinkki essie watermelon* ja ihana kultaisen kimaltava oranssi Color Club Sparkle and Soar*. Koristeiksi näiden kanssa sopivatkin kivasti uudet metalliset koristeet ("nastat"), jotka tulivat Bornpretty tilauksessani. Kertoilen tuosta tilauksesta myöhemmin tarkemmin, mutta sen voin sanoa että tuolta tilattuja tuotteiden toimitusta saa kyllä odotella pidempään kuin yleensä!


Lakkasin ensin paksuhkon kerroksen pinkkiä watermelonia kiinnittäen huomiota erityisesti kynsien tyviin, koska muut osat jäisivät kuitenkin peittoon. Sitten muotoilin Sparkle and Soarilla puolikuun kynsien tyviin ja lakkasin sillä kärkiin jääneen osan kynsistä. Sparkle and Soaria tarvitsee yksistään 3-4 kerrosta peittävän tuloksen aikaansaamiseksi, mutta pohjalla olevan watermelonin kanssa tarvitsi vain kaksi. Tosin tästä syntyi vähän duochromea muistuttava efecti (aika huomaamaton sellainen), niin että katselukulmasta riippuen pinkkipohjalakka kuulsi oranssin läpi saaden sen näyttämään punaisemmalta ja mielestäni tämä antoi kivaa syvyyttä lakkaukselle :) Huomaatte varmaan kuinka kynsienreunat näyttävät kuvissa punaisemman oranssimmilta kuin keskellä? Lopuksi kiinnitin kultaiset "nastat" (Bornprettyn sivuilla stud rhinestone nimellä) päällyslakalla ja kaiken päälle paksut kerrokset Seche Viteä ja valmista tuli :)


Mitäs pidätte? Aika kirkkaat ja näyttäväthän näistä tuli :p Kynnet huomattiin ja sain kommentiksi mm. "Oho, ihan Bollywood kynnet!". Itse en ollut tajunnutkaan asiaa, mutta kai tuo kimaltava väriyhdistelmä kultaisen kanssa antaakin vähän intialaista tunnelmaa näihin? :D

Essie watermelon, Color Club Sparkle and Soar, kultaisia pyöreän- ja neliönmuotoisia nastoja

*Essie watermelon saatu L'oréalilta
 Color Club Sparkle and Soar Cesars Shopilta

17.7.2012

Pirtsakka vihreä ranskis



Mielestäni tämä limenvihreä Tins glitterlakka on yksi kesäisimpiä lakkojani ja piristää vaikka ulkona olisikin vähän harmaanpaa kuin kesäpäivältä toivoisi :) Lakkauksen pohjalle laitoin taas kerroksen läpikuultavaa essie sugar daddy* lakkaa, jonka jälkeen lakkasin Tins The Sleek Lounge lakan omalla siveltimellä vähän erilaisen ranskiksen. Vedin siis vihreää lakkaa jokaisen kynnen toiselta sivulta syvälle melkein kynnen tyveen asti ja vielä niin että joka toiseen kynteen aina vastaikkaiselta kynnen sivulta. Mielestäni tämä oli kiva pieni säväys tippeihin. :) Lopuksi lisäsin vielä pari vehreää kynsitatuointia/ siirtokuvaa joihinkin kynsiin  ja kaiken päälle vielä Seche Viteä.


Mielestäni lopputulos oli yksinkertaisen nätti, mutta silti pirtsakka ja näyttävä, kiitos super kimaltavan ja ihanan Tins lakan (jonka voitin yhdessä muiden japanilaisten tuotteiden kanssa Minnien arvonnasta). Mitäs mieltä te olette? Tälläinen lakkaus on suhteellisen helppo ja nopea tehdä ja vaikka ranskis tuntuukin aika  käytetyltä ja ehkä vähän tylsältäkin valinnalta, niin kivoilla väreillä ja pienellä muuntelulla siitä saa hauskan ja pirtsakan lakkauksen :)

Essie sugar daddy, Tins The Sleek Lounge ja kynsitatuointeja

*Essie sugar daddy saatu L'Oréalilta

3.7.2012

Full Spectrum ja Optical Illusion


China Glaze Full Spectrum


Tässä kaksi kaunista glitteriä China Glaze Prismatic kokoelmasta. Olen lähiaikoina viihtynyt yksinkertaisissa lakkauksissa, mutta kun itse lakatkin ovat niin näyttäviä ja moniulotteisia, niin lakkaukset ovat silti olleet tarpeeksi nätit ja mielenkiintoiset minulle :p Tässä ensimmäisenä China Glaze Full Spectrum joka on aika mielenkiintoinen glitteryhdistelmä. Lakan "pohja" muodostuu pienistä glittereistä kirkaassa lakassa, jotka enimmäkseen kiiltelevät pinkihtävän liilana (yllä) ja sellaisena aika neutraalin metallisena (alemman kuvan pikkurillissä sävy näkyy aika hyvin). Lisäksi siinä on monen värisiä isompia glittereitä. Kuviin on vaikea saada kaikkia sävyjä näkyviin.



China Glaze Optical Illusion taas on kaunis sinivihreä glitter. Tämän lakkasin liukuvasti pohjalla olevan läpikuultavan essie sugar daddyn päälle. Näistä kahdesta glitteristä tykkään enemmän tästä  kauneudesta, joka näyttää kulmasta/valosta riippuen enemmän joko vaalean siniseltä, turkoosilta tai joissain kulmissa vähän violetilta. Täsäkin lakassa on pohjavärin muodostavien pienien glitterien lisäksi isompia kuusikulmaisia glittereitä monissa väreissä.

China Glaze Optical Illusion


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...