30.4.2012

Lisää lakkoja, lakkoja, lakkoja...

Näitä uusia lakkoja ja muita kynsijuttuja onkin nyt lähiaikoina kertynyt aika runsaasti, hehe :p Kilometripostaus siis tiedossa :D Tilailin vähän lisää juttuja eBaystä ja parista nettikaupasta ja iloiseksi yllätyksekseni Ihanat kynnet verkkokaupalta myös lähetettiin minulle kiva paketti tuotteita testattavaksi :) Sain taas yhden lakan pois wish listiltä, kiitos! Kyseessä oli siis kaunis hempeä vaaleansininen China Glaze Kinetic Candy Electropop kokoelmasta. Lakan lisäksi paketissa oli vielä kaksi kappaletta Color Clubin Art Club nail art lakkoja, sydänkynsitarra-arkki ja turkooseja ja tumman liiloja kukkakynsitatuointeja (water decals) <3 Minulla on nyt keväällä tullut kauhea innostus hankkia uusia nail art lakkoja ja tilasinkin niitä lisää eri merkeiltä testiin. Nail art lakoista lisää alempana postauksessa.
China Glaze Kinetic Candy, Art Club Aqua ja Silver Glitter

Tein myös ensimmäistä kertaa tilauksen Cult Nails verkkokaupalle siellä olleen alennuskamppanjan innoittamana. Olen jo kauan harkinnut heidän pikakuivattavansa kokeilemista ja kun he julkistivat koodin, jolla sai muistaakseni tilata kolme lakkaa puoleenhintaan, niin pakkohan se oli käyttää tilaisuus hyödyksi :p Tilasin Wicked Fastin lisäksi myös yhden kauniin lakan, josta olin aikaisemmin swatcheja ihaillut. Se ei ollut kyllä ykkösvaihtoehtoehtoni Cult Nailsin lakoista, mutta harmikseni siinä vaiheessa kun tajusin alennuksen, niin monet lakat olivat jo loppuneeet varastosta.
Cult Nails lakat oli pakattu kauniisti ruskeaan paperiin ja kuoren pehmusteena oli pumpulipalloja, jotka voisi siis käyttää hyödyksi lakkojen poistossa. Mahtava luontoa säästävä idea ja muistan lukeneeni, että idea oli tullut Marian (Cult Nailsin perustajan) pieneltä tyttäreltä :)
Cult Nails Captivated, Cult Nails Wicked Fast Top Coat

Head2Toelta tilaamani paketti saapui myös. Tällä kertaa olin poiminut ostoskoriin tälläistä:
Seche Vite, Color Club Diamond Drops, China Glaze Riveting, Dance Baby, Full Spectrum ja Optical Illusion

26.4.2012

Shine on The Hard Rocks


Yllättäen ensimmäisenä uusista Cesars Shopin vierailun lakoista halusin koittaa essie shine of the times flakie lakkaa. Tässä ensimmäisessä kuvassa näette myös alla olevan kauniin sävyisen essie school of hard rocks lakan, jota tarvitsi kaksi kerrosta. School of hard rocks* on yksi talven Coctail Bling kokoelman lakoista ja hyvin mielenkiintoinen sävy mielestäni. Tämän lakan päällä flakiet näyttäytyivät komeassa väriloistossaan, eniten kultaisina, kuparisina ja vaaleanvihreinä.

Mulle tuli näitä katsoessani ensimmäiseksi mieleen lohikäärmeen suomut ja myös miehekkeeni mielestä nämä kuulemma olivat liskokynnet :p Aivan ihana tuo shine of the times lakka kyllä on ja tuijottelinkin kynsiäni vähän väliä :D

Tässä vähän swatchkiekolle lakkailemiani kokeiluja, vaikkakin kuvissa tämä lakka ei kyllä pääse täysin oikeuksiinsa:
Näissä kuvissä shine of the times vasemmalla Wet n Wild Caribean Frostin päällä (joka on oikeasti tummempi ja vihreämpikuin kuvassa), mustan Wild and Crazy Belly Upin kanssa ja oikealla tumman violetin Orly Out of This World lakan päällä.

Tässä taas kokeilin flakielakkaa punaisten ja oranssien essie size mattersin, olé calienten, orange it's obviousin kanssa. Flakiet näyttäytyvät siis enimmäkseen kultaisina näiden kanssa.
Vasemmalla turkoosi essie turquoise & caicos, keskellä taas kynsillänikin oleva school of hard rocks ja oikealla harmaa cocktail bling lakka shine of the times lakan alla.


*School of hard rocks ja muut essie lakat (paitsi shine of the times) on saatu L'Oréalilta

19.4.2012

Tour de finance ja pikapuput

Tämä oli tälläinen pikalakkaus, kun ei ollut paljoa aikaa, mutta halusin nopeasti edes jotain koristeluja kynsiini. Halusin myös käyttää pupuaiheisia kynsitatuointeja, koska minua harmitti kun en ollu ehtinyt tehdä pääsiäiseksi pupukynsiä tai mitään muutakaan pääsiäisaiheista. Noh, ajattelin että voisin lisäksi nopeasti ruiskuttaa vähän väriä airbrush laitteella.. Heh, no eihän se sitten ihan putkeen mennyt. Huomaatte varmaan miten väri on roiskunut epätasaisemmin kuin viimeksi ja isoja roiskeita näkyy. Jos vertaa tähän ensimmäiseen kokeiluuni, jossa tein kaiken ihan rauhassa, niin  eron huomaa helposti. Eli en ollut säätänyt värinvirtausta tarpeeksi pienelle, jolloin jälki oli huonoa ja ruiskuttaminenkin vaikeampaa... En tiedä miksi en tajunnut sitä heti. Tämän takia kallisarvoista kaasuakin kului paljon hukkaan :(

Lakkauksen pohjalla minulla oli siis kaksi kerrosta aivan ihastuttavaa essie tour de finance* lakkaa. Ihastuin tähän(kin) navigate her kokoelman lakkaan kovasti. En olisi arvannut sitä pulloa katsoessa, mutta kynsillä tajusin kuinka ihanan naisellinen tämä lakka on ja miten hyvin se sopikaan minulle :p Siinä on sellainen kaunis häivähdys kylmänpinkkiä shimmeriä. Olisi pitänyt jättää vain lakkaus tähän niin olisi ollut paljon nätimpi.
essie tour de finance

Itse en siis valitettavasti ehtinyt / saanut aikaseksi minkäänlaisia kunnon pääsiäiskynsiä, mutta katsokaa miten ihanan pirteät ja suloiset kynnet siskoni oli tehnyt! Olen ehkä hieman ylpeä, kun ilmeisesti olen saanut pikkusiskonikin innostumaan lakkailusta ja siitä kuinka ihania kynsiä hän tekeekään nykyään <3



* Essie tour de finace saatu L'Oréalilta

17.4.2012

Vierailu Cesarsilla

Kävimme viime perjantaina Cesars Shopin lehdistötilaisuudessa Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin Sonian kanssa. Tilaisuus oli hyvin vapaamuotoinen ja paikalle sai saapua omalla ajallaan. Ensimmäisellä silmäyksellä oviaukosta aukeni mahtava näkymä kosmetiikan ja kynsien maailmaan ja olo oli kuin lapsella unelmien karkkikaupassa <3

Tarjolla oli salaatteja, juustoja, viinejä ja makeisia. Tutustuimme uusiin tuotteisiin ja olisi ollut mahdollisuus kokeilla Sinan uusia geelilakkojakin. Me keskityimme kaikkien ihanien lakkojen ja muiden tuotteiden ihasteluun, tutkimiseen ja juttelemiseen :) Harmi vain että saavuimme paikalle sen verran myöhään että paikalla olleet bloggaajat olivat juuri lähdössä. Noh, ehkä näitä tilaisuuksia tulee vielä lisää :)


Tilaisuudesta sai mukaan kaikista parhaimmat goodie bagit ikinä! Saimme nimittäin itse valita lukuisilta unelmahyllyiltä niiden sisällön (kohtuuden nimissä tietenkin) ja lisäksi sai ostaa alennetulla hinnalla tuotteita :) Minun saaliini oli tässä: 
Kynsitatuointeja ja -tarroja, Konad Image Plate m48 ja m66, Art Club Turqueis, Color Club Copy Coats Replica, Color Club It's A Hit!, Color Club Magenetic Force Hipnotic, Color Club Wild and Willing, Color Club Sparkle and Soar ja essie shine of the times
 Inm Nothern Lights Hologram Top Coat Silver (unohtui yhteiskuvasta)

Essie shine of the times lakan ostin itse, kaiki muut ihanuudet sain lahjaksi <3 Olen niin täpinöissäni näistä! Niin ihania kaikki ja monia sellaisia, joita olen halunnut koittaa ja nyt sain siihen tilaisuuden. Esim. Color Clubin magneettilakat ovat kiinnostaneet ja nuo jenkkilässä suositut Inm päällyslakkauutuudet ovat kutkutelleet päästä testaukseen sen jälkeen kuin näin Sonnen esittelevän niitä blogissaan. Testailuja luvassa siis! Tuohon Inm sarjaan kuuluu muuten myös, jenkeissä vielä Seche Viteäkin paremmaksi pikakuivattavaksi Nails Pro -lehdessä rankattu, Out The Door -lakka. Se on valitettavasti tällä hetkellä loppu, mutta lisää pitäisi tulla ihan millä hetkellä tahansa. Se pitää kyllä vielä jossain vaiheessa testata.

Onko kukaan muu muuten miettinyt miten tuo korkissa oleva magneetti toimii tai miten se niin kuin on siinä korkissa?  Ja eikö lakka sitten kuivu nopeammin, jos korkkia pitää pitää kauan auki, kun käyttää magneettia? Noh, eipä kuivu, kun tuo magneettilakankorkki on kaksi kerroksinen! Eli magneettikorkin sisällä on pienempi "oikea" korkki, jossa sivellin on. Olen ehkä tyhmä kun ajatellut että se voisi olla näin. Magneetti on  tietenkin korkin päällä ja siinä on kaareva tuki, joka auttaa mageneetin pitämisessä paikoillaan kuvion muodostumisen ajan. Korkin kyljessä oleva kuviointi muuten, tässä tapauksessa aaltokuvio, kertoo millainen kuvio kyseisestä magneetista muodostuu.
^ Sonian ottama kuva magneettilakoista Cesarsilla
Ihastuin suloisiin kynsitatuointeihin (varsinkin söpöihin sateen-/aurinkovarjokuvioihin!) ja kauniit strassitarrat näyttivät laadukkailta ja kokeilemisen arvoisilta :) Konadin m48 kasinopeliaiheinen kuvalaatta on jo pitkään ollut hankintalistalla ja m66 laattaa taas oli ihan must have ison "kukkaoksa"- ja bambukuvioidensa takia. Mielestäni nuo näyttävä kirsikankukilta, mutta kai ne voivat jotain muitakin kukkia olla :p

Oli tosi mukava tapahtuma ja olen iloinen että minut kutsuttiin, kiitos! :) Kiitos myös Sonialle mahtavasta seurasta ja käykää ihmeessä lukemassa hänenkin versionsa illasta :p

15.4.2012

Naistenpäivän lakkauskilpailun voittaja

Naistenpäivän lakkauskilpailun äänet ovat nyt laskettu ja voittaja selvillä! Finaaliäänestyksen voittajahan saa palkinnoksi tämän upean L'Oréalin lahjoittaman palkinnon joka sisältää 10kpl ihania essie lakkoja:

Ääniä tuli kiitettävästi, yhteensä 381 kpl. Hyvin oli äänestäjiä ollut liikkeellä, kiitos siitä :) Postauksen lopussa selviää myös äänestäjien kesken arvottavan palkinnon voittaja. ...Mutta nyt siihen mikä kaikkia kiinnostaa eli kilpailun voittajaan! :p Voittajaksi tässä Shiny Nail Art blogin ensimmäisessä lakkauskilpailussa selvisi .... Tittidiii  >>>> Papu<<<<, Jos edes kynnet -blogin toinen kirjoittaja, huimalla 33 prosentilla kaikista annetuista äänistä!!! Onneksi olkoon <3 Kymmenen ihanaista karkkipulloa lähtee matkaamaan sinne suuntaan piakkoin :)

1. Papu
Papu kuvaili lakkaustaan näin: 
Ranskalainen manikyyri on AINA naisellinen ja kaunis, mutta sellaisenaan kovin tavanomainen. Vaan kun siihen tuodaan vähän väriä ja koristelua, ovat kynnet paitsi naiselliset, myös ihanan persoonalliset! :) Perinteisesti naisellisiin kynsiin varmaan ajattelisi ensimmäiseksi pinkkiä ja/tai punaista, mutta tosi nainen tuntee muitakin värejä :D  Kynnet on tehty lakkaamalla ne ensin ranskislakalla, minkä päälle on tippitarrojen avulla tehty kärjet kahden värin liukuvärjäyksellä. Sipaisu hopeista glitterlakkaa, koristeeksi perhoset - ja siinä se!

-----

Laitan tähän myös neljä seuraavaksi parhaiten sijoittunutta lakkausta järjestyksessä ja kuvan alle liitän  tekijän kuvauksen lakkauksestaan, jos hän on sellaisen sähköpostissa antanut. Linkitän tekijän nimimerkin hänen blogiinsa, jos sellainen kilpailijalla on, joten klikkailkaa niitä! Kannattaa oikeasti tutustua näiden taitavien naisten blogeihin :)
2. Mohn
Kynsissä pohjalla China Glaze #004 White Ice ja #823 Bridezilla. Konad kuvion (leimattu Konadin mustalla erikoislakalla laatasta m38) alla töpöteltynä MNY #261, Essie #111 Strawberry Sorbet ja Wild and Crazy #260 Chunky Chow. Dotting toolilla kynsiin on lisätty pisteitä mustalla Konadin erikoislakalla ja Minersin hopeisella lakalla Dancing in the Moonlight. Näissä kynsissä naisellisuutta edustaa vaalea hempeys White Icesta, vaaleanpunainen ja ihanaisesti kimmeltävä  Bridezilla, pinkkisävyiset kukat ja keijukaispölyn mieleen tuovat hopeiset pisteet. Kuvio on painettu mustalla, joka tuo kaiken pehmeyden ja hempeyden rinnalle jämäkkyyttä ja periksiantamattomuutta; sufragettien voimaa! :-)
3. kkaisa


4. Sonne
Naiselliset kynnet kun olivat aiheena, niin minulle naisellisuus on juurikin kaikkea luxusta ja kivaa, eli pitsikynnethän sitä ekana tuli mieleen. Ihanan voimakas punainen lakka, pitsiä ja helmenpuolikkaita, sellaista naisellisuus merkkaa minulle. :) 

5. Salla
OPIn Alpine Snow pohjalla, Kissin musta nail art liner, tipeissä China Glazen Winter Berry. Inspiksenä toimi Disneyn aina niin yltiönaiselliset (ja mun mielestäni ihanat) pahikset, pääasiassa Cruella De Vil ja lisäksi Luboutinin kengät. Naisellisuutta parhaillaan. :D


Arvoin äänestäjien kesken arvottavan palkinnon Random.orgilla. Pieni kynsien koristelupaketti lähtee siis numerolla 10 äänestäneelle Kajsalle Sekasotku -blogista ! Onnea :) 

Kajsan blogissa on muuten paljon kivoja kynsijuttuja ja vinkkejä. Hän näyttää mm. miten kuvioitua servettiä voi käyttää kynsien koristeluun! Mahtava idea ja hyvän tutoriaalin on tyttö tehnyt :)

14.4.2012

Pastellisen keväinen lakkaus airbrush tekniikalla

En olekaan vielä kertonut teille, mutta huusin jokin aika sitten Ostolakkokirppikseltä itselleni Rio Airbrush Nails -laitteen! Olen jo ties kuinka kauan ihastellut airbrush tekniikalla aikaansaatuja lakkauksia. Nyt pääsin siis itsekin testaamaan tätä tälläiselle kotikäyttäjälle sopivalla laitteella :) Tässä siis ensimmäisen koitokseni tulos:

Olen kyllä tyytyväinen ensimmäiseen testailuuni. Tein kaiken rauhassa ohjeiden mukaan ja hyvin meni. Yhden aika ison ongelman tajusin kyllä heti: on aika vaikea pitää kuviosapluunoita paikallaan, kun on vain kaksi kättä :D No palaan näihin juttuihin myöhemmin, mutta tämän kuvion tein siis teippejä enkä sapluunoita apuna käyttäen. Eli teippasin koristeluun tarkoitettuja kynsiteippejä ristikkäin kynsien kärkin ja suihkutin sitten niiden päälle valkoista airbrush maalia. Värin kuivuttua poistin teipit. Pohjalakkanahan tässä minulla on tuo persikkainen essie a crewed interest, navigate her kevätkokelmasta.

Suihkuttelujen jälkeen lakkasin kaikkiin kynsiin kerroksen essie no chips ahead* päällyslakkaa. Lisää keväistä fiilistä saadakseni lisäsin pariin kynteen vielä vaaleansiniset kukkaset. Kukkaset ovat siis kynsitatuointeja (water decals), joten oli hyvä että laitoin ensin kerroksen päällyslakkaa väliin, koska tuo airbrush väri on vesiliukoista. Tosin se ei lähde helposti irti, jos vesi ei ole kuumaa, mutta silti. Nimettömän kukkanen meni vähän korkeammalle kuin suunnittelin, koska luulin että pystyisin liikuttelemaan sitä vielä kynnellä, niin kuin yleensä kynsitauointeja pystyy. Olin varmaan pitänyt sitä liian vähän aikaa vedessä... Lopuksi lakkasin vielä kaikkiin kynsiin kerrokset Seche Viteä.


Mitäs pidätte? Onko teistä joku harkinnut airbrush laitteen hankkimista? Oletteko kiinnostuneita tästä tekniikasta? En muuten ehtinyt ihan kunnolla siistimään kynsiäni ennen kuvien ottamista ja valkoisia roiskeitakin näkyy pikkuisen vielä olevan. Tuo ei muuten ole sitten mitään maailman siisteimpää puuhaa, vaan väriä tosiaankin roiskuu aika pitkällekin. Kun olen testaillut tätä laitetta enemmän kerron siitä ja airbrush tekniikasta lisää. Virve oli siis tämän alunperin  Stockmannilta hankkinut ilmeisesti n. 50€ hintaan. En kyllä tiedä olisinko itse siitä ihan noin paljoa maksanut. Pakkauksessa on viisi eri väriä ja aika olemattoman vähän sapluunoita, joilla siis saisi eri kuvioita tehtyä, mutta kunnon arvostelun teen sitten myöhemmin! :)


Olettehan muuten muistaneet käydä äänestämässä suosikkianne lakkauskilpailun voittajaksi? Vielä huomiseen klo. 15 asti aikaa! Hihii, muakin jo jännittää äänestyksen tulos :p

* Essie lakat saatu L'Oréalilta

7.4.2012

Naistenpäivän lakkauskilpailun finaali

Naistenpäivän lakkauskilpailun finalistit ovat nyt selvillä! Valinta oli todella vaikea, mutta lopulta päädyimme Minnan kanssa näihin viiteentoista lakkaukseen. Valinnassa kiinnitimme huomiota mm. teemaan sopivuuteen, näyttävyyteen, huolellisuuteen ja kokonaisuuteen, eli myös kuvan selkeys vaikutti. Äänestysohjeet ja -lomake ja äänestäjien kesken arvottava palkinto, löytyvät postauksen lopusta. Finalistien kuvat ovat satunnaisessa järjestyksessä. Jokaiselle on annettu oma numero äänestämistä varten.

Finalistit:
- 1 -

- 2- 

- 3 -

- 4 -

- 5 -

- 6-
 
- 7 -
 
- 8 -
 
- 9 -
 
- 10 -
 
- 11 -
 
- 12 -
 
- 13 -
 
- 14 -

- 15 -


Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan tälläinen pieni kynsienkoristelupaketti:
Arvonnan voittajalle lähtee siis valkoisia 3D kukkakynsitarroja, värikkäitä kukkakynsitatuointea (water decals) ja Sinan 6kpl glitterpurnukoita sisältävä setti. Arvonnan jälkeen voittajalla on kolme päivää aikaa lähettää yhteystietonsa, jonka jälkeen arvon palkinnon uudestaan. Tietenkin palkinnosta voi myös kieltäytyä, jos arpa sattuu sellaisen kohdalle, joka ei jostain syystä sitä halua, mutta halusi kuitenkin äänestää :) Jos näin käy, arvon vain palkinnon uudestaan.

Äänestäminen tapahtuu täyttämällä alla oleva lomake ohjeita noudattaen. Äänestysaika alkaa heti ja päättyy su 15.4 klo. 15.00. Äänestyslomake on vähän tökkö, mutta mielestäni kuitenkin ihan tarpeeksi yksinkertainen täyttää. Kökköys (eli jokaisen kuvan omalle luukulle laittaminen) johtuu vain äänienkäsittelyn ja laskemisen helpottamisesta minulle, hehe :p Toivottavasti kestätte!



Iloista pääsiäistä kaikille! Onnea finalisteille kilpailuun ja äänestäjille arvontaan! <3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...