16.10.2012

Even kauneuspolku (osa1)


Osallistuin viime kuun lopussa Eve kauneustavaratalon Kauneuspolku tapahtumaan Espoon Sellossa. Tapahtuma alkoi maukkaalla aamupalalla, jonka jälkeen lähdimme kiertämään esittelypisteitä pienissä ryhmissä. Minä pariuduin, aina yhtä pirteän, Pumpulipupun kanssa. Me  molemmat kun olimme tulleet hiukan myöhässä ja luonnollisesti söimme siis aamupalaamme hiukan muita pidempään, heh :D Käykää muuten lukemassa myös Pumpulipun erittäin kattava ja informatiivinen postaus aamusta :) Itse ajattelin tehdä tästä ainakin kaksi hieman rönsyilevää postausta, koska juttua kivasta aamusta ja uusista tuotetuttavuuksista riittää :) Aloitan kertomalla tapahtuman järjestäjästä, Evestä:

Eve - Suomen Kauneustavaratalo Oy, Beauty Shop, Hair & Spa

Eve on kokonaisvaltainen kauneuden ja hyvinvoinnin keidas. Evestä saat paljon upeita tuotteita sekä erittäin monipuoliset kauneudenhoidon palvelut. Valikoimassamme suosimme luonnon- ja luonnonmukaista kosmetiikkaa sekä brändejä, joita ei ola saatavilla ihan joka paikasta. Valikoimamme elää sitä mukaan kun löydämme uusia ihanuuksia kanssanne jaettaviksi. Löydät meiltä mm.Youngblood-mineraalimeikit, Couleur Caramel, Benecos, MSCHIC, Kide, Pure Colors sekä the Balm meikkisarjat. Kosmetiikkabrändeistä valikoimassamme ovat muun muassa [ comfort zone ],Jurlique, Organic Elements, Ahava, REN, Korres, Vita Liberata, Ziaja, Lavera, Born to Bio, St. Tropez…
Spa'n 7 hoitohuoneessa teemme kasvo- ja vartalohoitoja, hierontoja, laitehoitoja, ripsipidennyksiä, rakennekynsiä, suihkurusketuksia sekä lukuisia muita hoitoja. Lisäksi tiloissamme palvelee parturikampaamo. Osaa hoidoista on saatavilla myös luonnonkosmetiikkatuotteilla tehtyinä. Tutustu hoitolamme palveluihin tarkemmin osoitteessa www.eve.fi

Eve sijaitsee siis Espoon Leppävaarassa ostoskeskus Sellon kolmannessa kerroksessa (Leppävaarankatu 3-9). Postauksessa kursivoidut tekstit on otettu suoraan lehdistötiedotteesta tai yrityksen nettisivuilta. Olen ollut Even tyytyväinen asiakas jo ainakin pari vuotta, eikä tämä siis ollut ensimmäinen kerta kun kävin heidän avarassa ja viihtyisässä liikkeessään. Olen ostanut mm. Ziajan ja Benecosin tuotteita sieltä ja käynyt hiuksetkin kerran leikkauttamassa. Kannattaa muuten liittyä kanta-asiakkaaksi Evelle, nimittäin he järjestävät säännöllisesti kantispäiviä, jolloin liikkeesä on paljoin tarjouksia, tapahtumaa ja tuotelahjojakin on saanut. Kerran sain jopa comfort zonen 140 euron arvoisen body strategist selluliittivoiteen! :)

Maukkaasta aamupalasta en valitettavasti tajunnut ottaa kuvaa, mutta sen tarjosi suomalainen SIS. Deli + Cafe. Saimme raikkaat vihersmoothiet ja herkulliset vegesämpylät, joiden täytteenä oli mm. munakoisoa. Myös lahjakasseista, jotka saimme tapahtuman päättyessä, löytyi herkkuja: Toffeepatukka  ja lahjakortit Kalevankadun kahvioon :) Puolukkatoffee oli suussa sulavaa, tosin olisin toivonut siihen vielä vähän enemmän marjoja. Täytyykin käydä joku päivä käydä lunastamassa nuo kahvit :)


SIS. Deli + Café- ketju on toiminut vuodesta 2008 saakka tarjoten “Hyvää, Tuoretta ja Terveellistä ruokaa ja juomaa – Helposti”. Tuoretuotteiden lisäksi SIS. Delin myymälöistä löytyy tarkoin valittuja luomu- ja lähiruokaherkkuja niin kotiin vietäväksi kuin lahjatuotteiksi.


Ensimmäiseksi menimme Pumpulipupun kanssa KORRESin pisteelle, jossa pääsimme testailemaan useita heidän voiteistaan ja meille kerrottiin myös Korresin syntymästä ja perustajasta.  Korres on siis kreikkalainen luonnonmukainen kosmetiikkasarja. Ei siis ihan luonnonkosmetiikkaa, mutta melkein. Sen perusti apteekkari George Korres Ateenassa vuonna 1996, mutta minäpä en taruile tästä enempää, koska ihana Karkkipäivä blogin Sanni on juuri käynyt Kreikassa paikan päällä tutustumassa Korresiin, joten käykääpähän lukemassa tuo Sannin mielenkiintoinen postaus! :)


Esittelen ja kerron  kokemuksia Korresilta saamistani tuotteista heti tässä samalla, koska olen jo käyttänyt niitä paljon ja olen ihan innoissani niistä! :D Lahjakasseistamme löytyi siis vadelmahuulikiilto ja kamomillapalasaippua.

Huulikiiltoa/ nestemäistä punaa (num25) olen käyttänyt lähes päivittäin. Sen sävy on vaan jotenkin juuri sopiva minulle varsinkin näin syksyllä. Pigmenttiä on enemmän kuin peruskiillossa, mutta vähän vähemmän kuin peruspunassa ja väri sulautuu kivasti huuliin. Kiiltoa tässä on jonkun verran, mutta ei mitenkään huomattavasti. Punan sävy taas on vähän rusehtava marjainen lämminpunainen, aika sellainen jokapäiväiseen käyttöön sopiva, ei liian näyttävä, mutta tuo kuitenkin kivasti väriä kasvoille. Kiillon koostumus on myös erittäin miellyttävän pehmeä, kosteuttava ja helppo levittää huulille. Tämän kanssa ei tarvitse erikseen huulirasvaa. Pidän myös kiillon marjaisasta tuoksusta, joka varmaankin tulee juurikin siitä vadelmasta :)


Pehmentävä kamomillasaippua taas tuli ihan kuin tilauksesta. Oma saippuani, iHerbistä hankkimani African Black Soap, oli nimittäin juuri loppunut ja pääsin heti testailemaan Korresin lahjaa :) Arvatkaa vaan ihastuinko? Silkkinen, pehmeästi levittyvä ja hyvin vaahtoava saippua nousi heti kylppärin suosiksi. Saippua on oikeasti kosteuttavaa, ainakin paljon kosteuttavampaa kuin edelliset saippuani ja tuoksu on sopivan mieto ja miellyttävä. En osaa oikein kuvailla tuoksua kunnolla, mutta vähän metsäiseltä ja ehkä vähän hunajaiselta se minusta tuoksuu. Vilkaisinkin jo Kickissä käydessäni tämän hintaa ja muistaakseeni se oli n.9 euron paikkeilla. Aika ylellinenhän tämä on, että kai tästä voi vähän enemmän maksaakin :)


Seuraavaksi siirryimme RENin pisteelle. Ren on englantilainen kosmetiikkasarja, jonka ideana on tuotteiden puhtaus. REN nimenä kuulostaa ruotsalaiselta ja saimmekin kuulla, että Renin perustajilla oli ruotsalainen ystävä joka ehdotti nimeä :)

REN is skincare as it should be. Skincare that uses the latest hi-tech bio actives, is free from skin-unfriendly ingredients and is gorgeously pleasurable to use.We believe it's good to have principles, on principle as it were, so we summarised REN in 5 Key Principles: Right Ingredients, Right Science, Right Product Experience, Right Environmental Impact, Right Attitude.


RENin pisteeltä mieleeni jäi erityisesti heidän selluliittivoiteensa, jota kokeilin vähän epäilen. Kokemuksestani selluliittivoiteet nimittäin polttelevat ja saavat ihoni punoittamaan, joten mietin vähän  levitänkö sitä ranteen sisäpuolelle :D No tämä RENin tuote ei tuntunut muulta kuin mielyttävän viilentävältä :) Renin pakkaukset ovat värikoodattuja eri tuotelinjojen mukaan. Esim kuvassa ylähyllyllä olevat tummanliilat tuotteet kuuluvat Anti-Ageing linjaan ja alhaalla oranssivoide kuuluu kirkastavaan Radiange linjaan ja vihreä Combination Skin linjaan.

RENiltä lahjakasseistamme löytyi aivan mahtava Six of The Best näytepakkaus. En kyllä odottanut näin hyvää tuotelahjaa, että pääsen kokeilemaan juurikin kaikkia kehutuimpia tuotteita! Pakkauksesta löytyy siis: Mayblossom Balancing Cleansing Gel (nykyään Mayblossom T-Zone Control Cleansing Gel),  Jojoba Micro Bead Invigorating Facial Polish, Omega 3 Night Repair Serum, Glycolactic Skin Renewal Peel Mask, Frankincense Revitalising Night Cream ja Active 7 Radiant Eye Gel.

En ole vielä kokeillut muita kuin silmänympärysgeeliä, mutta odotukset ovat korkealla. Geeli ainakin oli juurikin niin miellyttävää kuin kuvittelin. Tehokkuudesta en osaa parin käyttökerran jälkeen sanoa muuta kuin, että tuntui kosteuttavalta ja hiukan viilentävältä, imeytyi todella nopeasti, eikä jättänyt rasvaista tunnetta. Minulla nimittäin rasvoittuvat silmänympärykset yleensä helposti.



Tässä nyt tämä ensimmäinen osa :) Postauksia / postaus tulee siis vielä Even kauneuspolusta lisää, kunhan ehdin kirjoittamaan. Voi olla että nämä ei ihan peräkkäin sitten tule, kun minulla on parit kynnetkin esiteltävänä ja vähän muitakin kivoja  juttuja... :)

4 kommenttia:

  1. Korresin saippuat ja hiustenhoitotuotteet ovat ihania ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toinenkin fani löydetty :D Oi, täytyykin pistää listalle tuo hiustenhoitotuotteiden testaus :)

      Poista
  2. Meillä oli kyllä niin kivaa, kiitos vielä seurasta! :)

    En itseasiassa tiennytkään, että olit ollut Evessä jo ennenkin. Ei ehditty kaikkien ihanuuksien ohessa puhua siitä tai sitten se vain meni minulta innostuksessani ohi. :)

    Tosi kivaa lukea myös käyttökokemuksia, kun olet ehtinyt jo testailmaankin tuotteita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli! Kiitos itsellesi, sun innostus tarttuu tarttuu aina muihinkin :)
      Mun mielestä mainitsin nopeasti että oon käyny siellä aikasemminkin, mutta en muista kyllä sanoinko sen just sulle vai sitte vast myöhemmin Elisalle tai jotain :D

      Odotan jo innolla sun käyttökokemuksista lukemista! :)

      Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...